Omdömen​

Här kan du läsa vad våra nöjda kunder säger om oss. Du får gärna lämna en egen recension på Eniro eller Google.

Peter och Stina

★★★★★​

Du har fattat det där med god kundservice som är helt avgörande för framgång. Det anlände en riktigt fin blombukett idag som inte bara gjorde mig glad utan även min hustru riktigt glad. Ett hjärtligt tack och lycka till i fortsättningen. Jag skall verkligen rekommendera er.

- Via mail.

Thomas och Lise

★★★★★​​

Vi får tacka så mycket för ett trevligt bemötande och att ni löste det problem som uppkom. Nu är damen mycket nöjd och glad.

​- Via mail

Nimpsy Christensen

★★★★★​​

Många fina bilar. Som att gå på museum.

- Från Google

​Billy Hill

★★★★★​​

Imponerande bilhall med mängder av exklusiva märken.

- Från Google

​Kent Johansson

★★★★★​​

Stort utbud av bilar.​

- Från Google

​Teis Fussing

★★★★★​​

Duktiga säljare och god service.​

- Från Google

Joachim Paulsson

★★★★★​​

​Multi remmen har gått av men det ingår inte i era åtagande det är ju en begagnad bil. De saker som ni har åtgärdat fungerar bra. Ni skötte ärandet föredömligt med att ta ansvar för såld produkt och fullfölja trots stora problem var ni alltid trevliga i ert bemötande.

Enda synpunkten är att det tog 4 månader att få färdigt men som sagt det var en del problem på vägen och jag stod inte utan bil.

- Via mail

Nöjd Jaguarägare

★★★★★​​

Är tvungen att skriva till er. Det klagas så mycket och ofta omotiverat på Bilhandlare. Därför känns det rätt att berömma Er när det är befogat. Vilket det är i mitt fall. Jaguaren jag köpte visade sig ha ett oljud i framvagnen, hämtade bilen en Fredag upptäckte, att det var något som skorrade i framvagnen. Tog kontakt med Er på måndagen. Hade inga stora förhoppningar om att få felet avhjälpt.Utan väntade mej svaret, det var ju otur. Men Nu svarade det får vi rätta till. Det visade sig att det var den främre diffen som väsnades vid motorbroms. Det tog 6 veckor att hitta rätt diff. Under tiden fick jag låna en bil av Er. Så jag är mycket nöjd. Än en gång ett stort TACK Anders Och Mats.

- Via mail

​Adress

​Ucars Exclusive AB (Besök)

Södra vägen 2, 241 38 Eslöv

​​Ucars Exclusive AB (Postadress)

Transportvägen 25, 241 38 Eslöv

ÖppeTtider

​Måndag - Fredag: 09.00 - 18.00​

Lördag: 10.00 - 15.00

Söndag: 11.00 - 14.00

Helgdagar: se kontaktsidan

Kontakt

​Telefon: 0413-120 40

E-mail: bilforsaljning@ucars.se